Endnu en sejr til LSF
LSF-Allerød-copy.jpg
Ledøje-Smørum slog Allerød 2-0 i lørdagens kamp. Foto: privatfoto
Fodbold Det blev en fantastisk lørdag for LSF på Sydbank Arena. Formstærke Allerød kom på besøg, og det der nok sad lidt i baghovedet på alle var, hvordan reaktionen ville blive efter det ærgerlige nederlag til superligamandskabet fra Hobro i tirsdags.

Allerede fra start blev Allerød presset helt i bund. Der var vilje og fight, så det var en fornøjelse at se på. Når bolden blev tabt, så var der med det samme et genpres der gjorde, at bolden i den første del af kampen var på Smørumfødder.

Først i det 21. minut kom der også gang i netmaskerne. Igen var det et genpres der betød, at bolden landede for fødderne af Mathias Gransse og så sparkede han bolden i kassen.

Sådan fortsatte det, men Allerød kom langsomt ind i kampen og kort før slutfløjt fik de et frispark lige udenfor feltet, men også den storm blev reddet af.

Den første del af 2. halvleg var jævnt kedelig. Allerød kom mere frem på banen og Smørumdrengene begyndte at trække sig lidt. Der skete ikke meget, men i det 65. minut vågnede kampen igen. Et gevaldigt klumpspil foran Nikolaj Bjerregaard betød, at kampen slet, slet ikke var afgjort endnu.

I det 78. minut lurede katastrofen. En Allerød spiller blev spillet helt fri, men alene med Nikolaj Bjerregaard overplacerede han skuddet og bolden strøg forbi.

Nu vågnede spillerne endelig op. Umiddelbart efter kom Benjamin Madsen fri på kanten og lagde bolden tilbage til kampens bedste spiller Rasmus Thomsen og han trykkede resolut af. Målmanden reddede, men Frederik Jørgensen stod hvor han skulle og kunne sparke bolden fortjent i kassen til 2-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *