DM-medaljer til sjipperne fra Måløv
Sjip-træner-Mille-og-Laura-copy.jpg
Træner Mille og en meget glad danmarksmester Laura Rahbek Pedersen. Foto: privatfoto
Sjipning Måløv Rope Skipping Team deltog ved DM Master i Fredericia lørdag, hvor de fik en danmarksmester på holdet

.I speed disciplinerne hvor sjipperne dyster i 30 sekunder og tre minutters sjipning havde sjipperne forbedret deres resultater markant sammenlignet med sidste år. Freestyleserierne er den tredje kategori, hvor udøverne laver en serie til musik der både bedømmes i forhold til hvor pænt det ser ud og hvor svære tricks deltagerne kan lave. Også her havde sjipperne forbedret deres præstationer væsentligt. Sjippernes sammenhold og teamspirit er vigtig for holdet og trænerne Mille og Charlotte er rigtig godt tilfredse med såvel sammenhold som præstationer.

Laura Rahbek Pedersen sjippede sig guldmedaljer i alle discipliner og dermed blev hun kåret som vinder af danmarksmesterskabet i master 12-14 år. Alfred Roed Grarup sjippede sig til fire sølvmedalje i rækken for drenge 12-14 år og Emilie Hess fik en flot guldmedalje i speed på 30 sekunder og bronze i tre minutters speed i rækken for deltagere under 11 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *