DBC åbner banesæsonen i Ballerup
6-dages_løb_2018_23-1.jpg
Dansk Bicycle Club tager hul på vintersæsonen med 50 kilometer parløb i Ballerup Super Arena den 11. oktober. Foto: Arkivfoto: Flemming Schiller
Cykling Hver eneste vinter holder Dansk Bicycle Club (DBC) en perlerække af banestævner i dansk banecyklings højborg, Ballerup Super Arena.

Stævner på allerhøjeste niveau, og en ekstrem vigtig del af rygraden i dansk banecykling. Det er her at de nye danske banetalenter udklækkes, og her der er mulighed for at lære at begå sig som banerytter.

Men det er også her, at tilskuerne ofte kan se cykelløb i verdensklasse. Det hele kommer naturligvis til at foregå igen i vinteren 2018/2019. Sæsonen første stævne skal foregå torsdag den 11. oktober. Og der lægges hårdt ud med blandt andet et 50 kilometer parløb. Men også cykelløb for alle andre klasser.

»Vi forventer, at en stor del af de bedste danske baneryttere kommer til start den 11. oktober, så vi håber også at rigtig mange tilskuere vil lægge vejen forbi Ballerup Super Arena. Og så glæder vi os bare generelt til at komme i gang med endnu en forhåbentlig stor banesæson,« lyder det fra DBCs sportschef Kenneth Røpke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *