Cykling ved Svanesøen
Debat Kære Dorthe Davidsen. Vi er enige om, at forbindelsen mellem Svanesøen og Ballerup Syd kunne være langt mere cykel-og gangvenlig.

Vi har valgt at vente med at anlægge en ordentlig cykel- og gangforbindelse, da vi endnu ikke er helt færdige med støjvoldene, og der fortsat mangler en del tung kørsel i området. Novafos, der står for vandforsyningen, har et par store regnvandsledninger i området, og de skal fjernes, før vi kan gøre støjvoldene færdige.

Desværre kommer der til at gå to til tre år, før området slipper for tunge køretøjer. I mellemtiden vil der løbende blive kørt knust beton på den nuværende grusvej, så det er muligt at cykle og komme tørskoet under motorvejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *