Bryderne fik medaljer
Brydere-copy.jpg
Fra venstre: Trænier Martin Knoblauch, Kenneth Madsen, Gustav Skovbo, Mikkel “MP” Petersen og Danny Kofod. Foto: privatfoto
Brydning Lørdag den 6. oktober drog bryderne fra Atletklubben DAN igen af sted til stævne - denne gang i Sønderborg.

De havde nogle fantastiske kampe, de fire brydere som klubben havde sendt af sted – og vendte retur med tre guldmedaljer og en fjerdeplads samt en pokal for stævnets bedste seniorbryder. Det var Danny Kofod som tog sidstnævnte fine pokalen for hans fantastiske brydestil og nogle rigtig flotte kampe.

Kenneth Madsen og Danny Kofod har holdt mange års pause fra aktive brydekampe, deres stædighed, styrke og flotte teknik sikrede dem begge guld. Der var også guld til Gustav Skovbo og fjerdepladsen gik til Mikkel “MP” Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *