Vind billetter til ’Den Magiske Maske’
Eventyrteatret-copy-1.jpg
’Den Magiske Maske’ er to timers eventyrlig danmarkshistorie med de unge scenetalenter fra Eventyrteatret. Foto: Vintergaard Media
konkurrence Eventyrteatret er klar med en ny familieforestilling med flere lokale medvirkende. Vi udlodder 3 x 4 billetter til forstillingen i efterårsferien.

Både børn og voksne kommer til at more sig kongeligt, når Eventyrteatret fra den 5. til den 21. oktober opfører den fortryllende familiemusical om Christian den 7. i Glassalen i Tivoli.

’Den Magiske Maske’, som forestillingen hedder, er to timers eventyrlig danmarkshistorie med de unge scenetalenter fra Eventyrteatret.

Kort efter at den kun 16-årige Christian bliver udråbt som Kong Christian den 7. af Danmark og Norge, fejrer han sit giftermål med 15-årige Caroline Mathilde ved en overdådig bryllupsfest i København.

På slottet kender de færreste til det magiske rum, hvor den unge konge nyder at være i selskab med sine hemmelige venner, Aha, Jubi, Uha og Øv, som kun han kan se og høre. Men ved et eventyrligt maskebal åbnes alle døre på vid gab, og det skaber et voldsomt postyr i de fornemme gemakker.

I år er der igen lokale talenter på scenen i Eventyrteatrets forestilling. Det er de fire unge skuespillere: 14-årige Ingrid Ryde fra Ballerup, samt 18-årige Ida Louise Thorsøe, 14-årige Klara Houman og 15-årige Katrine Strangholdt – alle tre fra Smørum, der skal være med i ’Den Magiske Maske’.

Deltag i lodtrækningen

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Eventyrteatret 3 x 4 billetter til familiemusicalen ’Den Magiske Maske’ i Glassalen i Tivoli. Billetterne gælder til én af 12-forestillingerne tirsdag til fredag i efterårsferien (16.-19- oktober) og giver også adgang til resten af Tivoli, der fejrer halloween i samme periode.

For at deltage i konkurrencen skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål: Hvor kan man se Eventyrteatrets familiemusicals?

a) I Brøndsalen
b) I Glassalen
c) I Børssalen

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk senest mandag den 24. september klokken 9. Vi trækker efterfølgende lod blandt de rigtige besvarelser og vinderne får direkte besked på mail.