Vild trafik på Ågerupvej
Debat Vi beboere, som har boet på Ågerupvej i mere end 20 år har fundet os i nok med hensyn til personbiler, som kører med en fart fra Hold-an Vej til Vestbuen og fra Vestbuen til Hold-an Vej med cirka 80-90 kilometer i timen.

Der køres i midten af bumpene og fra Ågerupvej drejer de til højre ad Vestbuen. Det gør Ballerups hjemmehjælpere i øvrigt også. Der er godt nok 50 kilometer-begrænsning, men det er der ingen som overholder.

Motorcykler kører i midten, hvor der ikke er nogen bump, med en fart af 80-100 kilometer i timen.

I de over 20 år jeg har boet på Ågerupvej, har jeg aldrig set en fotovogn eller en betjent med fotoudstyr.

Det må da kunne lade sig gøre at få stoppet de ulovlige bilister på Ågerupvej.

2 kommentarer om “Vild trafik på Ågerupvej”

  1. Jesper siger:

    Nu bor jeg ikke på Ågerupvej – men kan helhjertet bakke op omkring det der skrives her. Jeg cykler ofte på vejen og må erkende at billisterne slet ikke har forstået at det altså er villavej der køres på.

    Jeg kan til dels forstå at man kører lidt hurtigere på Ågerupvej til man når Vestbuen da der ikke ligger indkørsler lige ud til vejen – men på villavejen mellem Vestbuen og Hold-an vej er det heeeeeelt åndssvagt.

  2. 0.jensen siger:

    Så kan kommunen passende tage kontakt til politiet ,
    men det er vel ikke deres bord .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *