Vigtig sejr til Ballerup BK
bb_23-09-18-copy.jpg
Det blev en god kamp i weekenden for Ballerup BK. Foto: privatfoto
Fodbold Søndag formiddag var rækkens nummer to, B.77 Rødovre, på besøg i Gryden. Kampen blev som forventet meget hård, da udeholdet i løbet af sæsonen ikke har givet meget væk til deres modstandere, hvilket heller ikke var tilfældet denne søndag.

I første halvleg sad Ballerup ganske tungt på kampen, og Mikkel Andersen var i to tilfælde tæt på at bringe Ballerup foran, først med en helflugter, som gæsternes Martin Eisenreich fik blokeret, og senere med en følt afslutning mod det fjerneste hjørne, som Kasper Jensen i målet fik afværget.

Fra anden halvegs start satte B.77 tempoet et hak op, og flyttede deres to stabiliserende midtbanespillere længere frem. Det gav dem et stort overtag det første kvarter af kampen, og allerede efter få minutter var Juan David Rios tæt på at bringe udeholdet foran, men Jacob Lethin reddede flot.

Herefter skulle man helt frem til afslutningen af kampen, før der igen skete noget. Først var Jonas Vilhelmsen tæt på efter en god aktion, og så i det 93. minut kom forløsningen. Ivan Christjansen modtog bolden fra Patrick Madsen, og med en tempereret aflevering fandt han Mark Petersen i dybden. Han tog et enkelt træk og satte bolden ind i det fjerneste hjørne uden chance for målmanden.

I de allersidste sekunder af kampen fik B.77 en fremragende mulighed for at tage hjem med et enkelt point, men igen var Jacob Lethin på pletten i målet, og fik afværget forsøget fra Rene Eskildsen. Ballerup BK vandt derved 1-0, og er pt. på en fjerdeplads i Serie 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *