Vedr. nedlæggelse af ældretandplejen
Debat Det var en trist dag den 25. juni, da jeg erfarede, at kommunalbestyrelsen besluttede at nedlægge ældretandplejen i kommunen. Argumentet er, at mange ældre beholder deres egen (privatpraktiserende, red.) tandlæge.

Det ville være trygt, om vi kunne fortsætte med at gå hos den kommunale ældretandpleje, som forstår at lave den rette atmosfære og empati. Det er en tillidssag at gå til tandlæge og ikke nemt at skifte til noget ukendt. Og da slet ikke, når man er så heldig at komme op i årene, og dermed kan der følge diverse sygdomme, som kan kræve særlige hensyn til patienten.

Ballerup Kommune har på adskillige områder været foregangskommune – hvilken den nuværende kommunalbestyrelse sandsynligvis også har nydt godt af gennem årene. Men med besparelsen på ældretandplejen har pensionisterne endnu engang trukket en nitte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *