Tilfredse ryttere efter DM
Ryttere.jpg
Fire tilfredse Ballerup-ryttere ved DM i ponydressur, der blev afholdt i weekenden i Frederikshavn. Foto: privatfoto
Ridning Fire ponyryttere fra Ballerup Rideklub endte på en 26. plads ud af 36 hold, da de i weekenden deltog i DM for hold i dressur. Konkurrencen var benhård, men de fire ryttere var tilfredse med resultatet – for det er både flot – og sjovt at være med.

144 af landets dygtigste ponyryttere var over tre dage samlet på nordspidsen af Danmark, hvor Frederikshavn Rideklub i de smukkeste opgivelser dannede rammen om en benhård konkurrence om at være de ryttere og de ponyer, der mest præcist og i bedst harmoni kommer igennem de sværeste dressurprogrammer.

Rytterne fra Ballerup Rideklub var 12-årige Camilla Mortensen på Vigerous Reckless, 16-årige Malou Østergreen Knudsen på Alcoy Kærlund, 16-årige Cecilie Ferning på Starka af Lille Rosenlund og Karen Claudi Gregersen på Belmondo. For de tre sidste ryttere var det deres andet DM og også det sidste, fordi de ved årsskiftet falder for aldersgrænsen for at ride ponykonkurrencer.

Derudover deltog også 13-årige Johanna Bræmer Hertel fra Ballerup med sin pony Stegstedgaards Annabell i DM for hold. Hun red med et hold fra Sakskøbing. De endte på en 30. plads.

Det blev holdet fra Slagelse Rideklub, der red en flot DM- sejr hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *