Svar til Ali Abbasi
Debat Først løgn, så propaganda, nu mere dialog og mindre hysteri. Ja, tillægsordene er mange fra Ali Abbasi (Ø), når denne skal undgå at forholde sig til sine egne udtalelser.

Men politiker må man give dig du er. Nemlig at starte en helt anden debat, for at undgå at svare på mine spørgsmål.

Som jeg skrev sidst, er jeg ikke den hurtigste knallert på havnen, og bad dig hjælpe mig, med hvad jeg læste fejl i artiklen i Ballerup Bladet. Det formår du så ikke, men lad det ligge.

Men i billedligt sprog minder du om en knallert hvor kæden er hoppet helt af. Du skriver ’’min tågesnak om Enhedslistens væbnede revolution’’. Det var bare en lille joke, som du ikke helt forstod, men faktisk er det ikke mange år siden, det blev taget ud af jeres partiprogram.

Har Ballerup Bladet været lige lovlig skarp i deres citat, som du skriver, må du bede dem citere dig korrekt.

Du påpeger, at jeg læste en artikel og straks farede til tasterne med min vrede og utilfredshed. Samtidig ønsker du mere dialog, som du skriver i sidste indlæg. Læserbrev ud fra en artikel er vel dialog? Som jeg ser det kan du da ikke ønske mere dialog, hvis du, som du skriver, ønsker at sætte en højere standard for borgerne; ved at man skal gå på nettet og bruge 5-10 minutter på at se debatten, inden man bruger tasterne.

Det giver i mine øjne mindre dialog. Det kan da ikke være rigtigt, at man skal overvære debatter kommunalt eller i folketingssalen, før man må have en mening. Det jo helt sort.

Så skriver du, at vi skal være mere oplyst som borgere. Hvor oplyst er jeg? Hvor oplyst er borgerne generelt? Det mener du åbenbart at vide. I bund og grund er din påstand at borgerne ikke er oplyste. Jeg ved ikke hvilket miljø, du færdes i, men der hvor jeg kommer, syntes jeg generelt, man er pænt oplyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *