Stort rykind til Pederstrups høstmarked
høstmarked_grantoftegaard_2018_9.jpg
Ungerne boltrede sig i sol og halm. Foto: Flemming Schiller
succes Vejret var godt og de besøgende mange, da Pederstrup søndag var rammen om det årlige høstmarked.

Solen skinnede og varmen var behagelig, så det var næsten som en sommerdag, selvom det egentlig var et høstmarked.

Igen i år var Pederstrup rammen om det store økologiske høstmarked, hvor Grantoftegaard som én af hovedaktørerne trak en masse familier ’ud på landet’.

Se billeder fra dagen her: Høstmarked i Pederstrup

De mange besøgende benyttede søndagens gode vejr til at lægge vejen forbi de mange boder og muligheder, som åbnede sig i Pederstrup idylliske rammer.

Her kunne store som små se hyrdehundenes færdigheder, når der skal fanges får og samtidig kunne man se fårene blive klippet i stalden. Der var kørsel i hestevogn, ponytrækning og man kunne komme op i en traktor, mens andre kunne lege og hoppe rundt i halmballerne.

Alt denne aktivitet kræver naturligvis god mad og drikke, som kunne købes fra de mange madboder med økologiske specialiteter, som pølser, honning, syltesager, pesto, mel, is og grøntsager. Der var desuden et udvalg af uld og legetøj, alt sammen økologisk, forstås.

Til den større sult var der også grillpølser og oksespyd, produceret af kød fra gårdens mange naturplejedyr, hvor duften bredte sig uimodståeligt.

Ballerup Museum havde eventyrtema med blandt andet eventyrløb, dukketeater, fortællinger og fri adgang til alle udstillingerne.

I år fik høstmarkedet tillige musikalsk besøg af The Reverend Peytons Big Damn Band, der spillede festlighederne op og bidrog til at gøre dagen i Pederstrup til endnu en dundrende succes.

Vores ungreporter Amanda Dahl har lavet denne lille video fra dagen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *