Skibet er ladet med alverdens vine
Vinskibet-copy.jpg
Francois Leitner foran ’stævnen’ på vinskibet, som han netop har åbnet ved Klausdalsbrovej. Foto: Privatfoto
forretningsnyt Et nyt sted for vinelskere har lagt til i Herlev. Det er Vinskibet, som åbnede den 23. august på Skinderskovvej 10.

Her har Francois Leitner åbnet sin butik i ’stævnen’ af det karakteristiske kontorhus ’Flagskibet’ med facade lige ud til Klausdalsbrovej.

Francois kan præsentere et bredt udvalg af kvalitetsvine fra hele verden, men også spændende spiritus, delikatesser, chokolade og diverse tilbehør til vine.

Målet for Francois, som er uddannet sommelier i Schweiz og siden har arbejdet på Michelin-restauranter i Schweiz og siden hos Erik Sørensen Vin og Irma, hvor han oplærte vinfolk, er at skabe en spændende og udfordrende butik med den bedste service og hvor man skal komme hjem med det bedste til anledningen.

Francois Leitner glæder sig over vinskibets gode placering med masser af p-pladser omkring, så folk let kan komme til og fra butikken.

Man kan i øvrigt blive gratis medlem af forretningens loyalty-ordning,som er meget fordelagtig og ikke indebærer, at man eksempelvis bliver spammet med mails.

Privat bor Francois Letiner i Herlev med kone og børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *