Operahits og anekdoter
Opera-Nina-og-Christen-copy.jpg
Operasanger Nina Pavlovski og pianist Christen Stubbe Teglbjærg underholder med både musik og fortælling. Foto: Privatfoto
koncert Søndag den 23. september klokken 15 byder Lautrupgård Musik- og Kulturhus på en munter eftermiddag med operahits og anekdoter om arbejdet som operasanger.

Det er operasanger Nina Pavlovski der vil fylde rum og sjæl med varme og begejstring samt med en glød af temperament, mens pianist Christen Stubbe Teglsbjærg akkompagner.

»Kom og vær i selskab med sang og musik til en salonkoncert i hyggelige og intime omgivelser i den smukt restaurerede pejsestue, hvor der er en tæt kontakt mellem publikum og udøvere,« lyser opfordringen fra musikskoleleder ved Lautrupgaard Musikfabrik, Torben Liljeroth

Sopranen Nina Pavlovski har russisk-polske-mønske aner, men er født i København og opvokset i et farverigt russisk folkemusikmiljø. Hun er uddannet i klassisk sang på konservatoriet /Opera Akademiet i København, og videreuddannet hos den berømte russiske sopran, Galina Visjnevskaja i Paris og hos prof. Kirsten Buhl Møller i København.

Christen Stubbe Teglsbjærg er pianist og coach. Han har studeret ved Det kgl. danske Musikkonservatorium og hos docent Karen Levinsen, tog diplomeksamen i 1985, fortsatte i solistklassen og studerede derefter i Wien hos Prof. Joseph Dichler. Han er i dag fastansat som docent ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Billetter til arrangementet kan købes på www.lautrupmusik.nemtilmeld.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *