Ledøje Smørums førstehold i topform
Ledergruppe-og-sponsorer-copy.jpg
Ledøje Smørum Badminton havde inviteret deres nye sponsorer med til klubbens første holdkamp, hvor de fik overrakt en flot check. Foto: privatfoto
Badminton Så er sæsonen for Ledøje Smørum Badminton for alvor skudt i gang, og det blev fejret ved klubbens første holdkamp, der blev spillet af seniorernes førstehold på hjemmebane.

»Det går rigtig godt for klubben,« siger Bettina Herse, der er repræsentant for klubbens bestyrelse.
»Især vores seniorer lukkede sidste sæson rigtig flot, ved at rykke op i Sjællandsserien. De har gjort det super godt, og vi er meget stolte over dem. Derfor var det også oplagt, – når nu vi skulle planlægge et lille event for at skyde sæsonen godt i gang – at det blev ved klubbens første holdkamp, hvor vores seniorer mødte Farum, i Sjællandsserien.«

Alle fra klubben var meget spændte på dagens kampe – som de vidste, ville blive hårde. Farum er mere erfarne i Sjællandsserien end Ledøje Smørum, men seniorerne gik målrettede og fokuserede til dagens kampe. Der var ingen tvivl om, at kampgejsten var der, hos hver og én.

Begge hold spillede virkelig flot badminton, og det var nogle tætte kampe, hvor Ledøje Smørum både vandt og tabte lidt. Til sidst havde seniorerne dog spillet en flot sejr i hus med otte vundne kampe og fem tabte.

»Jeg er sikker på, at de mange heppere var med til at gøre en positiv forskel, og jeg håber, at vi fremover har en fyldt hal med en masse børn som voksne, der gerne vil se rigtig flot badmintonspil, på højt niveau, til vores holdkampe,« siger Bettina Herse.

Seniorerne står allerede klar på banerne igen lørdag den 6. oktober klokken 14. Her vil begge seniorhold spille på hjemmebane – imod henholdsvis Herlev og Holte. Alle der kan lide at se rigtig flot badminton er velkomne til at komme og heppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *