Læserfortælling: Vores tur til Bøtø
Debat Den 10. august 2018 stod jeg på det nærmeste på hovedet. Hvad og hvor meget tøj skulle jeg tage med mig til turen til Bøtø? Næste år ved jeg meget bedre. Heldigvis.

Vi skulle mødes oppe ved det gamle posthus i Skovlunde den 12. august, for derefter at hente resten af deltagerne i Ballerup. Det blev en fornøjelig køretur med en herlig chauffør, Ulla. Vi stoppede på vejen ned til Bøtø for at indtage lidt at drikke og en is.

Vi ankom til et veldækket middagsbord og hurtigt fandt vi ind i en rytme, der mindede mig lidt om en spejderlejr fra min barndom. Herligt! Det var måske ikke luksus som et femstjernet hotel, til gengæld var jeg omgivet af mange søde mennesker, der var med på turen, som jeg også vil ses med fremover.

En enkelt dag med lidt regn var intet problem heller. Hvad gjorde vore hjælpere fra team 6, Ballerup Hjemmepleje?

Hvorfor købe regnslag til 30 kroner stykket, når man kan klare situationen ved at klippe hul i nogle sorte affaldssække – og trække dem over hovedet.

Vi kørte også en tur til både Stege og til vandet. En dejlig udflugt både med et besøg til butikker med fornuftige priser og hygge på Larsens Plads med lidt at drikke – eller bare en is.

Vores tre hjælpere; Annelise, Dorte og Henriette skylder vi en stor tak. Annelise fik endda lært, hvordan min el-
scooter fungerede. Dog havde jeg svært ved at følge hende på vejen hjem fra stranden.
Bankospillet var en succes. Med gode gevinster og højt humør

I hjalp os, når der var behov – tidligt som sent. Tusind tak for det.

Jeg håber vi kan mødes igen til næste år. Måske til en kop kaffe med B. (Så ved I det.)

Vi ankom hjem den 17. august i silende regn men med en god portion nye indtryk i bagagen.

Mit ønske om bevarelse af Bøtø er begrundet med de gode minder jeg fik med mig hjem. Det var livsgivende at lære så mange at kende, selvom de ikke er fra Skovlunde, blot ældre i vores kommune som vi er en fælles del af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *