Hjemmesejr til Ballerup BK
Fodbold Efter sidste uges flotte præstation mod Vallensbæk skulle Ballerup BK søndag følge op, da Bagsværd gæstede Ballerup Idrætsby.

Der var da også kun spillet ni minutter, før Mark Petersen fik brudt bolden midt inde på Bagsværds banehalvdel, og så var det direkte mod målet. Her fik han flot udplaceret keeperen, og Ballerup førte 1-0.

Midt i halvlegen kom Bagsværd desværre tilbage i opgøret, da de fik udlignet på en tyk offside. Virkelig ærgerligt for Ballerup BK, men kort efter førte de igen, da Ivan Christjansen pandede bolden ind efter hjørnepark.

I anden halvleg kom Bagsværd endnu en gang tilbage og via lidt klumpspil efter en dødbold fik de sat bolden ind til 2-2. Endnu en gang fik Ballerup heldigvis vist stor moral, og syv minutter efter den ærgerlige udligning, sendte Daniel Pless kuglen i kassen, og så var det heldigvis slut med scoringerne denne søndag. Ballerup vandt 3-2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *