Fang livet i byen
fotokonkurrence-copy.jpg
Temaet for fotokonkurrencen er ’Liv i byen’ - som må siges at være dækkende for dette billeder fra den spanske trappe i Rom, fotograferet af Alf Aagaard fra Herlev Fotoklub. Foto: Alf Aagaard
fotokonkurrence Herlev Fotoklub vil som noget helt nyt i år forsøge sig med en åben fotokonkurrence, hvor alle kan deltage med deres bedske skud.

Temaet for konkurrencen er ’Liv i byen’, og det drejer sig om at tage et billede, der viser ens egen oplevelse af livet i byen – og om det er fra Ballerup eller Bangkok er lige godt.

Man må også selv vælge, om man vil vise noget flot, noget sjovt, noget grimt, noget imponerende eller noget overraskende. Og om man bruger kamera eller mobiltelefon er også lige fedt.

Konkurrencen er åben for alle, som ønsker at deltage. Hver deltager kan deltage med op til tre billeder, som skal være taget af én selv. Billederne skal sendes som vedhæftede filer i jpg-format (max 10 MB hver) på mail til Herlev Fotoklub; herlevfotoklub.konkurrence@gmail.com senest den 16. oktober.

I mailen skal man også oplyse sit navn, adresse og telefonnummer. Ligesom man også gerne må skrive et par ord om de enkelte billeder og om det fotoudstyr, man har brugt.

Herlev Fotoklub bedømmer alle billederne og giver præmier til de bedste i form af billedforstørrelser, fotobøger eller fotodekorerede mobilcover. Konkurrencens bedste billeder bliver vist i fotoklubben, Persillehaven 14-16 parterre, den 13. november fra klokken 19.30, hvor konkurrencens dommer kommenterer billederne.

Klubben vil også offentliggøre et udvalg af de indsendte billeder på deres hjemmeside, Herlevfotoklub.dk, ligesom vi bringer vinderbilledet her i Ballerup Bladet, når konkurrencen er afgjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *