En deler i Vallensbæk
Fodbold Fredag stod Ballerup BK over for en af forhåndsfavoritterne i puljen, og fra kampens start var Vallensbæk i vanligt spillehumør. De lod bolden gøre meget af arbejdet for dem, og når de så valgte at tage sagen i egen hånd, og udfordre, så var det med høj teknisk kunnen og en utrolig speed.

Alt dette stod Ballerup imod i samtlige af de 96 minutter, som det endte med at blive til.

I løbet af hele kampen blev Vallensbæk holdt nede på en enkelt afslutning inden for rammen, som Jacob Lethin tog sig fornemt af i midten af 1. halvleg.

I den anden ende kunne og burde det være blevet til en Ballerup-scoring, da Ivan Christjansen header bolden i mål efter hjørnespark. Dommeren mente bare ikke, at bolden havde været over stregen. Han stod også elendigt placeret, så intet under at han hverken så at bolden var inde, eller at en Vallensbæk-spiller blokerede bolden med begge hænder (inde i målet), i et desperat forsøg på at afværge scoringen.

Det var de to chancer, som der var i 1. halvleg, ja faktisk i hele kampen, og det endte derfor som det startede, 0-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *