Der er brug for billige boliger
Debat I flere år har udviklingen med stigende ejendomspriser og høje huslejer i København og Nordsjælland, tvunget mennesker med lave indkomster væk. Specielt til det sydlige Sjælland, hvor der er billige huse og lavere huslejer.

Det er derfor helt uforståeligt, at ældre billige boliger i Ballerup Kommune bliver ombygget og omdannet til luksusboliger, der yderligere skubber til denne skævdeling.

Begrundelsen herfor skal være den, at der er brug for boliger, der matcher de højteknologiske arbejdspladser i vort område. Gamle tresserboligers standard kan hæves for langt mindre beløb – og matche mennesker med lave indkomsters behov.

Har nogen interesse i, ikke og stoppe denne skævdeling?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *