Cykeloplevelser for de små
Børnecykelryttere-copy.jpg
De unge cykelryttere fik en stor oplevelse på Dansk Bicycle Clubs medaljeløb i Ballerup Super Arena Foto: privatfoto
Cykling Onsdag aften afholdt Danmarks ældste cykelklub, Dansk Bicycle Club (DBC), et meget succesfuldt Medaljeløb.

Klubben har hjemme i Ballerup Super Arena, og klubben havde naturligt nok valgt Danmarks største cykelvelodrom som udgangspunkt tor medaljeløbet. Dagens rute, en rundstrækning over 850 meter, gik både i og rundt om arenanen. En populær ide. Der blev kørt i klasserne fra U9 til U17, og hele 90 ryttere var mødt frem for at blive introduceret til cykelsporten.

»Det var cool at køre, hvor de kører 6-dagesløb«, lød det fra 11-årige Mathias, der var tydeligt stolt over at have fået en sølvmedalje og en stor oplevelse. Der er nemlig medaljer til alle deltagere ved løbene. Guld, sølv eller bronze afhængig af rytternes tider og aldersklasse. Og køen ved præmiebordet var langt efter onsdagens løb. Alle de 90 fremmødte ryttere fik diplomer og medaljer.
DBC havde også sørget for at have information klar om klubbens normale tilbud til de helt unge ryttere.

»Vi får helt sikkert en række nye medlemmer efter dette arrangement«, forklarede Simone Smith Larsen, der er træner i DBCs ungdomsafdeling, og som onsdag udleverede materiale til de unge cykelryttere.

I øvrigt havde den danske mester Michael Mørkøv doneret en række Quick Step-trøjer til lodtrækning blandt dagens deltagere, hvilket tydeligt var meget populært. 10-årige Mikkel vandt Mørkøvs signerede Dannebrogstrøje og fik efterfølgende taget foto på podiet.

DBC arrangerer over vinteren en lang række banestævner i Ballerup Super Arena. Første stævne i denne sæson er den 11. oktober.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *