BSF vandt trods modvind
Fodbold Lørdag var BSF’s 3F kvinder på en svær opgave på hjemmebane imod sidste sæsons bronzevindere fra KoldingQ. I sidste sæson var de indbyrdes opgør meget intense og tætte, og det blev dagens kamp også.

KoldingQ satte sig på spillet fra første fløjt og pressede aggressivt BSF tilbage på banen. BSF havde svært ved at holde fast i bolden og det blev ikke til mange gennemspillede angreb de første 20 minutter. Heldigvis havde Naja Bahrenscheer en virkelig god dag i målet og hun holdt BSF inde i kampen. Efter 20 minutters spil og resten af 1. halvleg fandt BSF huller i presspillet fra KoldingQ og spillet blev flyttet længere frem på banen og BSF kom til et par gode muligheder. En af de gode muligheder blev vekslet til et hjørnespark på hvilket Simone Rydahl mellem venner og fjender fik sat i nettet.

I 2. halvleg satte KoldingQ sig atter på spillet, skabte en del muligheder, men deres skarphed manglede heldigvis for BSF. Det blev en lang 2. halvleg hvor spillet ikke fungerede, men der blev kæmpet til sidste fløjt og det lykkedes at få hevet tre vigtige point hjem med en 1-0 sejr.
Ikke helt fortjent efter spil og chancer, men sådan er fodbold en gang i mellem. Stærkt at kunne slå KoldingQ på en mindre god dag.

Nu har BSF spillet fem kampe, er ubesejret og ligger med i toppen af rækken, og har skabt sig en god afstand til holdene under stregen.

I den kommende uge venter en pokalkamp mod B93 på onsdag i Gryden klokken 16.45 og på lørdag spiller BSF topkamp mod Brøndby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *