Ballerupryttere til DM i dressur
Ballerup-Rideklub-copy.jpg
Karen Claudi Gregersen og Belmondo er én af de fire ryttere fra Ballerup Rideklub, der i weekenden skal konkurrere mod landets 144 bedste ponydressurryttere Foto: privatfoto
ridning For anden gang i historien er det lykkedes Ballerup Rideklub at stille et hold af ponyryttere til DM for hold i dressur.

Om få dage kører trailere de 477 kilometer fra Ballerup til Frederikshavn for at deltage i danmarksmesterskaberne for hold i ponydressur.

På toppen af Jylland skal de fire sammen konkurrere om at være de bedste til at få ponyerne til at ride så præcist og harmonisk som muligt og præstere meget svære dressurøvelser. Konkurrencen bliver hård, for det er landets dygtigste ponyryttere og landets bedste ponyer, der deltager.

De sidste måneder har Camilla Mortensen, Malou Østergreen Knudsen, Cecilie Ferning og Karen Claudi Gregersen trænet intensivt for at være i bedst mulig form til konkurrencen. På deres ponyer Vigerous Reckless, Alcoy Kærlund, Starka af Lille Rosenlund og Belmondo har de deltaget i stribevis af dressurstævner for at optimere deres niveau.

Også Balleruprytteren Johanna Bræmer Hertel deltager med sin pony Stegstedgaards Annabell i DM for hold. Hun rider med et hold fra Sakskøbing.

Det er på fredag den 14. september, at de fire unge ryttere rider ind på dressurbanerne i Frederikshavn. DM-mesterskabet bliver afviklet over tre dage i Frederikshavn. I alt deltager 36 hold i DM – altså 144 ponyryttere og 144 ponyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *