Atletikholdet forbliver blandt de bedste
Atletik-27.jpg
Glade atletik-piger fra BAK, der reddede sig endnu en plads blandt eliten i atletikken. Foto: privatfoto
Atletik Mange havde efter damernes atletikholds oprykning til atletikkens fornemmeste række sidste år spået, at det unge hold ikke kunne blive i elitedivisionen efter denne sæson

Pigerne præsterede derimod i weekenden med stor gejst og styrke en sikker førsteplads foran Aalborg, Greve, Aabenraa, Esbjerg og Bagsværd Atletik og kan fortsat næste år se frem til spændende udfordringer med landets bedste atletikudøvere på damesiden.

Resultaterne fra holdkampen viser, at der var mange gode resultater til grund for den fortsatte placering i atletikeliten.

Her er nogle af dem:
100 meter løb: Klara Loessl (førsteplads) 12.71 sekunder. 200 meter løb: 400 meter Majken Lützen (førsteplads) 59.6 sekunder. 800 meter løb: Majken Lützen (andenplads) 2.20.61 minutter. 1500 meter løb: Alma Søttrup (førsteplads) 5.00.44 minutter. 5000 meter løb: Cecilie Christensen (førsteplads) 19.01.78 minutter. 100 meter hæk: Klara Loessl (førsteplads) 15.03 sekunder. Højdespring: Ida Jespersen (andenplads) 1.49 meter. Stangspring: Klara Loessl (førsteplads) 3.24 meter. Trespring: Ida Jespersen (tredjeplads) 10.14 meter.

Kuglestød: Rebecca Spiegelhauer (tredjeplads) 9.83 meter. Diskoskast: Rebecca Nielsen (tredjeplads.) 27.85 meter. Hammerkast: Rebecca Spiegelhauer (andenplads) 33.53 meter.
4×100 meter stafet: BAK (Nanna, Ida, Sema og Klara) (tredjeplads) 51.48 sekunder. 4×400 meter stafet: BAK (Majken, Alma, Olivia og Freja) (andenplads) 4.20.09 minutter.

Det gik lige netop ikke for herreholdet efter weekendens konkurrencer. Det skadesramte herrehold kæmpede flot og opnåede en fjerdeplads i dette års kvalifikation til elitedivisionen, hvor holdkampens to bedste hold rykker op – Hvidovre Atletik og FIF Frederiksberg.

Men BAK sikrede sig en flot førsteplads i stangspring, da Emil Christensen sprang 4.20 meter trods en nedtrapning på træningsfronten. Den unge 1500 meter løber Kristian Brammer Carstensen, satte personlig rekord med 3.33.20 minutter hvilket lover godt for fremtiden. Klubbens to kastere fortsatte deres fremgang idet Mathias Kveiborg satte personlig rekord i kugle med 11.85 meter og i diskos med 38.26 meter.

Ligeledes opnåede Rasmus Jensen personlig rekord i kuglestød med 12.55 meter i kugle og i hammerkast med 52.17 meter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *