Vild sejr til Ballerup BK
Fodbold Hvis man ikke var til stede på bane 7 i Brøndby søndag, så er det nok lidt svært at tro det, der skete i kampen mellem Brøndby IF og Ballerup BK.

For i en kamp, der var som premierekampe er flest, fik Ballerup lavet et comeback, som sjældent er set før.
Efter 75 minutter var Ballerup BK nemlig nede med 1-0, og hele tre mand i undertal på grund af gule kort. Holdet fik alligevel kæmpet sig heroisk tilbage i kampen, og fik udlignet til 1-1 ved Daniel Pless, imens man stadigvæk var 8 mod 11 på banen.

Herefter blev Ballerup igen fuldtallige, og satte alt ind på at tage hjem fra Brøndby med alle tre point. På magisk vis lykkedes det, da Mark Petersen efter 86. minutter sendte et præcist skud af sted mod Brøndby-målet, som til stor jubel blandt spillere og de mange medrejsende tilskuere, gik ind til 2-1.

Stillingen hold kampen ud, og Ballerup trak sig altså sejrrigt ud af sæsonpremieren, og kan nu se frem mod næste kamp, som er et lokalopgør mod B.1973, Herlev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *