Vi vil være ’de nære naturoplevelsers by’
Debat Ballerup Kommunes nye Naturkvalitetsudvalg udvides nu med endnu et medlem, allerede inden det første møde er holdt. Jeg glæder mig over at interessen for naturkvalitet er så stor, dejligt at være politiker i en kommune der sætter fokus på naturen.

Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet i udvalget – igangsætte med at invitere til samarbejde og samskabelse om indsatser til gavn for naturen og alle os, der denne vil bruge den.

Vi trænger til dette fokus på naturen i Ballerup, ud af alle landets kommuner ligger vi langt efter kommuner, vi normalt sammenligner os med, som København, Gladsaxe og Albertslund. Da Århus Universitet sammenlignede naturen i alle kommuner, landede Ballerup Kommune på en 49. Plads på i “Naturkapitalundersøgelsen”.

Med Naturkvalitetsudvalget er det mit håb, at der kan komme skub i den grønne del af Vision 2029, der sætter retning for Ballerup, og viser hvordan Ballerup Kommune skal udvikle sig i de kommende år. En af de ting vi gerne vil med vision 2029 er at skabe et grønt Ballerup – vi vil være “de nære naturoplevelsers by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *