Tilskuerrekord til jazzfestival
Jonstrup-Jazz-Festival-2018-22-copy.jpg
Skøn stemning på det gamle seminarium. Foto: Erik Lund Jepsen
musik Der var rekordmange gæster til Jonstrup Jazz Festival lørdag, og selvom søndag blev lidt mere stille end ønsket, var det samlet set en kanon festival.

I forrige weekend var området omkring det gamle seminarium i Jonstrup omdannet til festivalplads i anledningen af den årlige jazzfestival.

Det blev igen i år en stor succes med masser af besøgende, optrædende og et hav af aktiviteter i løbet af de tre dage, festivalen varede.

»Vi havde en kanon fredag og lørdag, med rekord mange gæster – over 600 – lørdag. Især Gunhild Carling Family tog kegler,« fortæller Erik Lund Jepsen fra Styregruppen for Jonstup Jazz Festival.

»Søndag var der mange til Børnejazz med Stine Michel og Eventyrorkesteret, men ellers var søndagen lidt sløjt besøgt. Ærgerligt, for vi havde en meget fin stemningsfuld afslutning med Eva Theresa Quintet. Men vejret så også lidt truende ud, og så var mange måske lidt matte efter to fantastiske dage,« tilføjer han.

Regnskaberne er ikke afsluttede endnu, men samlet set ser det også økonomisk ud til at have været et rigtig godt år for festivalen, som efterhånden er blevet en populær, fast tradition for familier fra nær og fjern. Festivalen har eksisteret siden 1996 – altid tredje weekend i august, så man kan allerede nu sætte kryds i kalendere til næste år.

Galleri: Se billeder fra Jonstrup Jazz Festival 2018 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *