Sommerens sidste frokostjazz med Daimi
louisiana-jazzband-copy.jpg
koncert Louisiana Jazzband og Daimi giver koncert på Kirketorvet i Ballerup i morgen lørdag klokken 11.

På lørdag den 11. august klokken 11 til 14 er det blevet tid til denne forrygende sommers sidste gang ’frokostjazz’ på Kirketorvet i Ballerup.Som rosinen i pølseenden kommer Louisiana Jazzband og Daimi, der nok skal sørge for, at alle får en dejlig dag på byens populære torv.

Louisiana Jazzband spiller swingende musik fra blandt andre Duke Ellingtons repertoire, men også gamle traditionelle klassikere som Sweet Georgia Brown – i Daimis version: Søde Yrsa Brun.

Daimi og Louisiana Jazzband er et levende orkester, der fanger publikummer i alle aldre. Besætning: Sangerinde Daimi, Mårten Lundgreen på trompet, Jesper Løvdal på alt og tenorsax, Vincent Nilsson på trombone, Peder Federspiel på bas, Ole Givskov på trommer og Lars Brogaard på piano.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *