Skuffende start for BSF-kvinderne
Fodbold Så blev sæsonen også skudt i gang for BSF’s 3F liga hold. Holdet mødte i sæsonåbningen sidste sæsons Danmarksmestre Fortuna Hjørring. På forhånd en svær kamp at starte med, da det er mange år siden at BSF overhovedet har taget point fra Fortuna.

På forhånd en svær kamp at starte med, da det er mange år siden at BSF overhovedet har taget point fra Fortuna.

I de første 10 minutter af kampen kom BSF frisk fra land og skabte et par store chancer, hvor den ene burde have resulteret i en scoring. Som 1. halvleg skred frem satte Fortuna sig mere på kampen og kom også frem til et par muligheder, men her stod landsholdsmålmand Naja Bahrenscheer i vejen for det meste.

Spillerne gik til halvleg med resultatet 0-0, og der blev aftalt i pausen at BSF skulle forsøge at presse Fortuna fra 2. halvlegs start.

Det lykkedes og BSF-pigerne fik mere spil og skabte også fine muligheder. På en af disse lagde en debuterende Anna Fisker en flad bold i målfeltet og her kom Amalie Thestrup først på og scorede til 1-0. Herefter satte Fortuna sig på spillet, men kom ikke frem til de helt store chancer. Tiden gik og sejren kom tættere på, men i det 82. minut udlignede Fortuna til 1-1 på et tvivlsomt offside mål.

1-1 blev resultatet og pigerne var glade for det ene point og dog skuffede over, at føringen ikke blev holdt til sidst i kampen.

Nu venter der sig en travl uge med kamp allerede på onsdag imod Odense og igen på lørdag kl. 13, hvor BSF spiller imod B93 klokken 13 i Gryden i en 50 års jubilæums kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *