Pigeraketten kommer også til Måløv
Fodbold I sidste uge kunne vi fortælle at DBU’s 'Pigeraketten' landede i BSF søndag den 26. august. Men der er faktisk endnu en mulighed for fodboldglade piger for at prøve kræfter med raket-hyggen, for ugen efter er det Måløv BK’s tur.

DBU Pigeraketten er for alle piger mellem 5 og 11 år. Det er tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter. Alle er velkomne – uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: At samle nøglen til klubhuset. Forældre er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

DBU og Måløv BK håber at se en masse friske piger torsdag den 30. august klokken 17-20. Det eneste man skal medbringe er godt humør, gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *