Motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt
Cykling Søndag den 9. september ruller motionscykelrytterne rundt om Bastrup Sø.

For 26 år siden begyndte motionscykelløbet ’Bastrup Sø Rundt’ i meget små rammer med en enkelt rute på 36 kilometer med start fra Parkskolen i Ballerup. Det blev en stor succes og i årene efter blev der udvidet med to længere ruter.

Da Parkskolen blev nedlagt som skole, flyttede arrangementet til Kulturhuset i Smørum. Målet blev siden flyttet til Flyvestation Værløse, så løbet sluttede med en tur op og ned ad startbanen, og opløb ved en af hangarerne i Nordlejren.

I år er målet flyttet til Hangar 2 i Sydlejren og her holder Furesø Kommune også i år stor cykel- og rulledag, så der bliver godt gang i den i målområdet.

Bastrup Sø Rundt arrangeres af Motionscykelklubben BSR Cykelmotion og er ideelt for familier, klubber og firmaer, der ønsker en hyggelig dag med masser af motion og samvær med cirka 1000 andre glade cyklister.

Løbet finder sted søndag den 9. september. Man kan vælge en af tre ruter på henholdsvis 40, 90 og 130 kilometer. Tilmeldingen sker via hjemmesiden www.bsr.dk og her kan man også læse meget mere om arrangementet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *