LSF løb ind i nederlag
Fodbold Tre kampe uden sejr er ikke hverdagskost for LSF. Men to uafgjorte og nu et nederlag i weekenden er realiteterne. Det skete i kampen mod Odsherred, hvor LSF mødte et rigtig godt hold.

Holdene skulle lige føle hinanden på tænderne og det var rent faktisk først i det 22. minut, at der skete noget. Odsherred fik hjørnespark og en præcis bold blev sparket indover og blev headet i mål. Simpelt og effektivt.

Den lurede LSF lige af og i det 30. minut lykkedes det endelig at få scoret på en indøvet kombination. Igen hjørnespark og bolden blev sparket flot ind af Emil Scott.

LSF prøvede nu at holde den til pausen, men den gik ikke. Rigtigt gode kombinationer betød en fri spiller i feltet og han sparkede bolden sikkert i kassen endda lige op til halvlegen.

Anden halvleg startede pænt, men allerede i det 52. minut blafrede netmaskerne igen. Igen ret simpelt, ned til baglinjen og tilbage i feltet, hvor en Odsherredspiller kom løbende til og sikkert satte den i mål med indersiden til en fortjent 3-1 føring.

Nu var det som om det også kunne være lige meget for LSF.. Tøjlerne blev løst lidt og nu fik de presset til at virke. Da Emil Kjærsgaard så sparkede bolden frem imellem modstanderens midterforsvarer, ramte Frederik Jørgensen bolden og fik den dirigeret bolden i mål. Det kunne endda være blevet til mere da blandt andet Frede ramte stolpen.

Selvom der altså blev etableret et vist pres fik LSF aldrig bolden yderligere i kassen, så det blev ved et 3-2 nederlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *