Level
LEVEL-copy.jpg
Mere Monitor Alexander Engklint og Andreas Fejer boltrer sig i pop, rnb og trap.

Navne: Alexander Engklint og Andreas Fejer

Aldre: Begge 18

Stammer fra: Ballerup og Rødovre

Genre: Pop/RnB/trap

Inspiration: Skinz, KESI, Jimillian, Blak, Justin Bieber og Chris Brown

Vi er med i Mere Monitor fordi: Alexander gik på musiklinjen på Ballerup/Herlev Produktionshøjskole, da Papa Branca og Frank Weinberger løftede sløret for første sæson af Monitor. Han bestemte sig for at tilmelde sig og se, hvad det var for noget. Andreas producerede musik og ville gerne noget mere med det. Han tilmeldte sig derfor sæson to og fik Alexander som mentor.

Det fedeste ved Mere Monitor er: At hele forløbet har været en kæmpe hjælp til mange ting i musikverdenen. Vi har fået næsten alt den hjælp og de remedier, vi har bedt om, for at kunne komme dertil, hvor vi er nu.

Hør Level: https://www.facebook.com/oficilevel/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *