Julie Stella
mere-monitor-JULIESTELLA-copy.jpg
Mere Monitor "Jeg har altid elsket musik, og min største drøm er at leve af det," fortæller 22-årige Julie Ladegaard.

Navn: Julie Ladegaard

Alder: 22 år

Stammer fra: Skovlunde

Genre: Pop

Inspiration: Oplevelser, det daglige liv, samtaler og andres historier.

Jeg er med i Mere Monitor fordi: Jeg har altid elsket musik, og min største drøm er at leve af det. Min mor så et opslag om Mere Monitor i avisen og viste mig det. Jeg syntes det lød spændende, så jeg sendte nogle af de sange, jeg havde lavet, ind til dem. Jeg blev udtaget til første sæson og lige siden har Mere Monitor været en stor del af mit liv.

Det fedeste ved Mere Monitor er: At projektet har hjulpet mig med at forstå og arbejde i musikbranchen. Alle workshops overraskede mig med en masse information, jeg ikke vidste før, men på en positiv måde.

Hør Julie Stella: https://www.facebook.com/JuliesStella/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *