Gågaden holder høstmarked
høstmarked_centrumgaden_5.jpg
Sidste år var de heldige med vejret til høstmarkedet i Centrumgaden, hvilket fik mange til at lægge vejen forbi og nyde et par timer med god musik, mad og aktiviteter for børn. Foto: Flemming Schiller
hygge På lørdag bliver der ekstra liv i Centrumgaden og på Kirketorvet i Ballerup, når der er høstmarked for hele familien.

Handelsforeningen Centrumgaden skyder igen i år efteråret i gang med et hyggeligt høstmarked i gågaden og på Kirketorvet i Ballerup. Det er nu på lørdag den 1. september fra klokken 10 til 15, og der kommer til at være masser af aktiviteter fra de forskellige forretninger og frivillige i byen.

Ungerne kan muntre sig i hoppeborgen eller lege guldgravere hos Nordea. For de stærke små er der mulighed for at imponere vennerne med ’kraftprøven’, hvor det gælder om at svinge hammeren så hårdt, at klokkerne bimler. Og af de lidt mere rolige aktiviteter er der for eksempel tegnekonkurrence i Danske Bank, hvor også børnenes ven Pondus kigger forbi.

De lidt større børn og voksne kan gå en tur forbi biblioteket, hvor teknologiværkstedet Makerspace står klar med alle deres spændende maskiner og viser, hvordan man for eksempel bruger en 3D-printer eller en laserskærer.

Der bliver naturligvis også mulighed for at købe en masse lækre varer fra de forskellige butikker, der rykker i gaden med alt lige fra tøj til grøntsager, grillmad og fadbamser. Og trænger man til lidt lækkert er der både kager og hjemmelavet chokolade på menuen, så man kan få blodsukkeret op igen.

Efter planen kommer der også lidt musikalsk underholdning på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *