Fodboldsjov for piger
fodboldcamp_piger_36-copy.jpg
BSF får besøg af ’Pigeraketten’, som er tre timer fyldt med fodbold, sjov og aktivitet for piger i alderen 5-11 år. Foto: privatfoto
Fodbold Ballerup-Skovlunde Fodbold vil gerne have flere af de lokale piger ud på banerne.

Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til ’Pigeraketten’. Det bliver tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter. Alle er velkomne – uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny.

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

Pigeraketten lander på BSF’s baner søndag den 26. august – og der er masser af plads. Besætningen, der består af spillere fra klubbens 3F-liga hold og instruktører fra DBU, står klar klokken til at tage i mod piger i alderen 5-11 år, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet.

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: At samle nøglen til klubhuset. Forældre er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

BSF håber at se en masse friske piger søndag den 26. august klokken 11-14 på banerne ved Marbækvej 12. Det eneste man skal medbringe er godt humør, gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

1 kommentar om “Fodboldsjov for piger”

  1. Martin Edens siger:

    Og i ugen derefter, tilbyder Måløv Boldklub det for den samme aldersgruppe også….

    https://www.facebook.com/events/995757183923379/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *