Caylie
CAYLIE-copy.jpg
Mere Monitor "Jeg har fået en forsmag på, hvad det kræver at være musiker," siger Camilla om sin medvirken i Mere Monitor.

Navn: Camilla Lindeløv

Alder: 20

Stammer fra: Skovlunde

Genre: Electro-pop og blandede bolsjer

Inspiration: Halsey’s første album “Badlands” og mine egne tanker/følelser og mit eget liv i det hele taget.

Jeg er med i Mere Monitor fordi: Jeg kendte et par stykker, der har været med fra første sæson. Det virkede mega fedt og jeg forstod hurtigt, at det ville være en enestående mulighed for at lære en masse om branchen – og give nok den bedste start på musikkarrieren, man kunne ønske sig.

Det fedeste ved Mere Monitor er: At jeg har fået en forsmag på, hvad det kræver at være musiker. I det store og hele var jeg aldrig nået så langt med min udvikling som musiker som jeg er i dag uden hjælpen fra holdet bag Mere Monitor.

Hør Caylie: www.facebook.com/caylie.official/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *