BSF vandt fortjent 2-1 over Karlslunde
BSF-Emil-copy.jpg
Emil Tidemand blev med to mål matchvinder for BSF. Foto: privatfoto
Fodbold Formstærke Karlslunde IF mødte op med en frisk 5-0 sejr over Skjold Birkerød, men det rystede ikke BSF, som fra første fløjt satte sig på kampen.

BSF startede ud med aggressivt pres højt oppe på modstanderens banehalvdel og Karlslunde fik aldrig ro på deres opspil.

Der skulle kun gå cirka 14 minutter før Emil Tidemand fortjent bragte BSF på 1-0 på et dykkende langskud, som Karlslundes keeper ikke kunne nå op til.

Karlslunde var sjældne gæster på BSFs banehalvdel i første halvleg og det var kun et spørgsmål om tid før hjemmeholdet ville øge føringen. BSF spillede virkeligt flot fodbold med mange pasninger og stor spilleglæde.

Da der var spillet cirka 23 minutter af første halvleg, gik Andreas ”Reus” Frandsen til baglinjen og sendte en hård flad bold ind foran Karlslundes mål, hvor to-tre BSF-spillere nærmest tacklede hinanden og Emil Tidemand fik bolden sparket ind over stregen til en fortjent 2-0 føring, som også var stillingen ved pausen.

Galleri: Billeder fra kampen

I anden halvleg fortsatte BSF med aggressivt og højt pres fodbold, men efterhånden som tiden gik var det tydeligt, at de røde fra BSF havde brugt megen energi på deres konditionskrævende spillestil og Karlslunde kom mere og mere ind i kampen. Det var derfor også helt fortjent, at de fik reduceret på et flot langskud uden chance for BSF-keeper Emil Gustafsson.

Det lykkedes også Karlslunde at udligne til 2-2, men målet blev korrekt annulleret for offside.
I de døende minutter fik BSF sat et contra angreb op og Jonas Zederkopff afsluttede på indersiden af opstanderen og det blev ikke til mere denne lørdag, så BSF kunne juble over en fortjent sejr på 2-1 selvom det holdt hårdt.

Nu venter Herlev IF på udebane på fredag den 31. aug. klokken 18.30 og herefter følger oprykningsfavoritterne Holbæk og GVI.

Lørdagen kastede yderligere to sejre af sig til henholdsvis senior 2 og 3, så alt i alt en rigtig god weekend for BSF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *