Ballerup Station er en trist velkomst til byen
læserbrev Dejligt at læse i Ballerup Bladet i sidste uge at DSB vil renovere stationerne på C-strækningen, mens sporarbejdet er i gang.

Dejligt at læse i Ballerup Bladet i sidste uge at DSB vil renovere stationerne på C-strækningen, mens sporarbejdet er i gang. Lidt mindre opløftende at læse, at DSB kun forventer at renovere bænke, affaldsbeholdere og belysning.

Ballerup S station er den station på C linien, der de senere år har fremstået mest mørk, dyster og rodet. En trist velkomst til Ballerup, hvad enten man kommer fra Frederikssund eller København.

Kunne man forestille sig en dialog mellem DSB, ved Niels Dam, chef for entreprise i DSB, Ballerup Centeret og Ballerup Kommune, så Ballerup S station kommer til at fremstå mere indbydende, både for besøgende til Ballerup og pendlere. Blive en mere attraktiv del af Banegårdspladsen, Ballerups nye trafikknudepunkt.

Det må være muligt at anlægge et større helhedssyn på denne kommende centrale plads i Ballerup end renoverede bænke og affaldsbeholdere.

2 kommentarer om “Ballerup Station er en trist velkomst til byen”

 1. O.Jensen siger:

  Der siver stadivæk vand op fra grundvandet i tunnelen under Ballerup station
  Det har været påpeget utallige gange fra forskellige borgere .
  Kommunen har ikke foretaget sig noget somhelst . Det er over 8 år siden de første læserbreve kom i avisen .
  En tur forbi trappenedgangen vil da også vise at der ikke er arbejde igang med at renovere tunnelen .
  Det er en hån imod borgerne der daglig skal benytte trappenedgangen .
  Om vinteren er der meget glat ved bunden af trappe nedgangen fordi vand har det som bekendt med at fryse til is når det bliver vinter.

 2. Daniel siger:

  Nu må i til at lette bagdelen oppe på kommunen, det kan da ikke være rigigt når borgere betaler skat, at man skal råbe højt og tingene tager så lang tid.

  Nej det er vigtigere at renovere kommunen indvendigt, så alt ser så pænt ud som muligt. Tænk de penge kunne sørme været brugt på mange andre ting.

  Nu er det ikke første gang man bruger penge på at renovere kommunen indevendig, det er spild af penge, der kunne igen gå til mange bedre ting.

  kom ind i kampen politikere i socialdemokratiet , det er jer der er valgt. ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *