Afslutningsshow med Mere Monitor
Mere-monitor-copy-1.jpg
Der er lagt op til et brag af en fest, når Mere Monitor Vol. 2 holder gratis afslutningskoncert i Baltoppen Live på lørdag klokken 19. Foto: Privatfoto
koncert Musikprojektet Mere Monitor har gennemført endnu en sæson og på lørdag kan man høre alle de unge talenter på Baltoppen LIVE.

Anden sæson af musikprojektet Mere Monitor bliver afsluttet med et brag af en koncert på lørdag den 25. august klokken 19 i Baltoppen LIVE.

40 unge musikere – både solister og grupper – har gennemgået et fantastisk forløb, hvor de er blevet undervist i alle musikbranchens mange facetter. De har lært om alt lige fra styling og performance, til musikjura, udgivelsesregler, og produktion af pressemateriale og sociale medier og meget mere.

De er blevet undervist af professionelle folk fra musikbranchen og har fået rygsækken fyldt med værktøjer, der kan hjælpe dem i fremtiden i en til tider meget hård musikbranche.

Alle artisterne er igennem forløbet blevet til en stor sammentømret gruppe, og mange venskaber og samarbejder er knyttet på tværs af genrer. Desuden er det artisterne fra første sæson, som har fungeret som mentorer for de nye i anden sæson.

Hele Mere Monitor projektet har givet et stort løft til den unge musikscene i Ballerup, og der er virkelig kommet fokus på vækstlaget og de mange talenter, der er derude.

På lørdag står de unge musikere klar til at vise talenterne frem i deres helt rette element: På koncertscenen.
Der er fri entre til den store afslutningskoncert og alle er velkomne.

Mød artisterne

Ballerup Bladet har gennem de sidste syv uger sat fokus på artisterne i Mere Monitor 2.0. Læs alle miniportrætterne her: Mere Monitor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *