Ærgerlig pointdeling for LSF
Fodbold Det var ren nedtur på Sydbank Arena lørdag, da Kastrup kom forbi.

LSF kom foran efter otte minutter, der var styr på kampen og så fik Kastrup en udligning via to stolper tæt på slutfløjt, så det var en flok slukørede LSF-spillere, som efter kampen kun havde fået et point.

Det var ellers klart for enhver, at kunne Benjamin ”Benja” Madsen blive iscenesat på kanten så skete der noget. Gang på gang i første halvleg blev han sendt af sted over kanten og den stakkels back kunne slet ikke følge med. Allerede i det ottende minut gav det altså pote, da han kom til baglinjen og spillede bolden på tværs til Frederik Jørgensen, som let kunne sætte foden på til en 1-0 føring.

Hjemmeholdet kom lidt skævt ud til anden halvleg – eller også havde Kastrup besluttet sig for at lægge pres på, men uden at det gav mål. Men selvom LSF igen fik styr på sagerne, så skete den første katastrofe.

Et Kastrup-hjørne blev sendt indover i det 62. minut og den havnede i det bagerste rum, hvor bolden ikke blev clearet og via nogle fødder blev bolden sparket i nettet til 1-1.

I det 71. minut tog ”Benja” et af sine berømte raids og han kom alene med målmanden og skød på mål, et skud, er måske var en aflevering. Her kom Frederik igen stormende til og så var 2-1 en realitet.

Men lige før slutfløjtet fik en Kastrup-spiller bolden lige udenfor feltet og han sparkede på mål. Et ikke specielt hårdt skud, men meget præcist da den begge stolper – og gik i mål og der med var uafgjort et for hjemmeholdet skuffende realitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *