Åbne Atelierdøre hos lokale kunstnere
bne-atelierdøre-copy.jpg
Tre af de lokale kunstnere, der er står klar med åbne døre i på lørdag og søndag: Lykke Gadegaard fra Måløv, Lene Astrup fra Ballerup og Rie Sarauw fra Værløse. Foto: Privatfoto
rundtur Der er masser af kunstnere rundt om i lokalområdet - og nu er der mulighed for at besøge dem, når der er ’Åbne Atelierdøre’ i weekenden.

Kreativitetet og skabertrangen er stor hos mange af de dygtige kunstnere her i vores område. Derfor inviterer de igen i år til ’Åbne Atelierdøre’, hvor alle og enhver kan få lov at komme indenfor i kunstens verden, få indblik i kunstnernes arbejdsprocesser, se deres værksteder, atelierer – og ikke mindst deres værker.

Det er foreningen Kunstimidten.dk, der står bag denne oplevelsesrig weekend med kunst og kunsthåndværk fra hele 33 kunstnere i området Ballerup, Furesø og Egedal. I år har de desuden udvidet området lidt og taget medlemmer fra Herlev og Frederikssund med også.

Kunstimidten.dk’s medlemmer er både aktive fritidskunstnere og etablerede kunstnere, som repræsenterer alt lige fra maleri, tegning, blandform, installation,fotografi, skulpturer, keramik og glaskunst samt tekstilkunst og smykker.

Man kan helt selv planlægge sin rute – der er åbne atelierdøre hele weekenden den 25. og 26. august – begge dage fra klokken 10 til 17. Alle er velkommen, det er gratis – og hvis man besøger mindst seks forskellige kunstnere – og får et stempel hvert sted (kupon udleveres hos kunstnerne) kan man endda deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kroner til køb af kunst hos de deltagende kunstnere.

Man kan læse om kunstnerne på www.kunstimidten.dk – eller finde brochuren om Åbne Atelierdøre på det lokale bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *