16-årig fik bronze ved senior DM
BAK-Klara-copy.jpg
Efter et flot 100 meter hækkeløb kunne den blot 16-årige Klara Loessl hænge bronzemedaljen om halsen ved senior DM. Foto: privatfoto
Atletik To piger og to drenge stille her i weekenden op til DM-senior i Odense for Ballerup Atletik Klub, og de gjorde det over alt forventning.

Det blev til en flot tredjeplads til den blot 16-årige Klara Loessl i 100 meter hækkeløb. Klaras naturlige hækhøjde er otte centimeter lavere end til senior, men alligevel kæmpede hun sig igennem de 100 meter i tiden 14,71 sek. hvilket var både PR (Personlig Rekord) og klubrekord. Klara løb indledende på 14,80 sek. og sluttede som nummer to her.

I samme finaleheat deltog en anden af BAK’s dygtige atleter, nemlig Ida Jespersen der i indledende heat satte PR med 15,01 sek. – men med for megen medvind 2.6, den må ikke overstige 2.0. I finalen kom der et helkiks på den anden hæk og så var det løb kørt for Ida, der lige er fyldt 18 år – og derfor også tiden for sig.

På førstedagen deltog de to 18 og 19-årige drenge i hammerkast, vel og mærke med den tunge hammer på 7.26 kilo, i dagligdagen kaster de med seks kilo.

Mathias Kveiborg blev en flot nummer fire med 50,38 meter, hvilket også var PR. Hans træningskammerat Rasmus Jensen blev nummer fem med 48,53, knap 1,5 meter fra sin PR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *