Vi vil gerne mødes med dagplejerne og bestyrelsen
Læserbrev I Ballerup Bladet den 17. juli var der en artikel om dagplejen og deres frygt for besparelser i budgettet for 2019.

Lad mig starte med at fastslå, at det er administrationens forslag til besparelser, og at vi ikke politisk har taget stilling til forslagene endnu.

I artiklen sås der tvivl om, hvorvidt politikerne ved, hvad dagplejen er og hvad den står for. Begge mine børn blev passet i dagplejen indtil børnehavealderen. Det var dygtige, kærlige og stabile dagplejemødre, som jeg havde et godt og tillidsfuldt samarbejde med. Jeg sad også i forældrebestyrelsen i dagplejen. Så vidt jeg husker, var det den første bestyrelse i dagplejen, efter bestyrelserne blev indført.

Dagplejen er et godt alternativ til vuggestuerne, som nogle forældre bevidst vælger til deres børn. Jeg er glad for, at vi fik etableret Dagplejegæstehuset i Kornvænget, som er en rigtig god løsning, når dagplejerne skal have ferie, er på kurser eller er syge. Det er en forbedring i forhold til da mine børn gik i dagplejen, hvor børnene blev fordelt i de andre dagplejehjem.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende for både ansatte og forældre, når der gang på gang er besparelser på dagsordenen i forbindelse med budgetterne.

Jeg er i øjeblikket konstitueret formand for Børne- og Skoleudvalget, da Peter Als har ferie, og vi har fået en meget konstruktiv henvendelse fra forældrebestyrelsen. Vi har aftalt med bestyrelsen, at vi finder en dato for et møde i august, når alle er kommet tilbage fra ferie. Jeg ser frem til en konstruktiv dialog.

I artiklen bliver vi også inviteret på besøg i dagplejen og det vil jeg gerne tage imod. Det tænker jeg også, at andre i udvalget vil.

1 kommentar om “Vi vil gerne mødes med dagplejerne og bestyrelsen”

  1. Daniel siger:

    Jeg synes kommunen har gang i mange planer vedrørende besparelser, jeg ville anbefale i fik styr på økonomien, på kommunen. for at det ikke går ud over en masse trængende grupper.

    Kommunen har udover dette råd til at bygge om, bruge penge på at renovere kommunen inde i, så det hele ser så fint og pænt ud, spørgsmålet er om det os er med til at belaste økonomien, til alle de grupper som der tit bliver lavet besparelser på.

    Spørgsmålet er om kommunen, stiller ansvarlige til ansvar, for at sløse med øknomien, som vi har hørt der har været gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *