Utilfreds med banearbejde
Debat Nu er vores tålmodighed med Banedanmark og Ballerup Kommune ved at være løbet ud.

Vi har stor forståelse for at der skal renoveres skinner på strækningen – og at det ville kunne give os støjgener. Men at der bliver placeret en kæmpe arbejdsplads lige overfor et stort beboelsesområde er os en gåde?!

I har ganske rigtigt lavet nogle støj volde – som I sendte os et brev om, men hvorfor får vi den information, når det ikke er volde mod vores hus, eller vej?!

Vi er konstant generet af larmen fra arbejdspladsen – og fra skinnerne, da der jo er lavet et indkørselspor op til arbejdspladsen, og når de tunge arbejdsmaskiner/tog bremser ned, så er det konstant uden for vores hus/have.

Når vi ikke generes af larmen fra sorteringen af skærverne, så er det larm fra diverse store, lange og tunge tog ellers er det råben fra personalet, dytten eller tog der konstant holder i tomgang udenfor an huset.

Alt det her foregår både dag og nat, alle ugens dage. Det gør at det rent faktisk er umuligt for os at opholde os i vores have, eller sove med vinduerne åbne (hvilket er ulideligt i denne her varme). På trods af at vores lille datter har værelse længst væk fra skinnerne – har døren og vinduet lukket, så kan vi hele tiden se, at der kommer “lydbevægelser” på vores baby alarm, og det er på grund af larmen fra pladsen.

Vi er normalt på ingen måde sarte i forhold til støj – min mand er selv lokomotivfører på s-tog, og vi er vant til larmen fra togene til daglig, og nå de kører om natten i weekenderne og larm når der slibes skinner, beskæres træer og hvad der ellers sker ude på skinnerne.

Nu har vi bare fået nok – vi vil gerne kunne opholde os i vores eget hus, og gerne kunne få en ordentlig nattesøvn snart.

I må snart finde en løsning, enten kompensere os på en måde så vi kan finde anden overnatningsmuligheder – eller få styr på larmen, tog i tomgang/dieseldampe.

Ser frem til svar hurtigst muligt.

3 kommentarer om “Utilfreds med banearbejde”

 1. Jesper siger:

  Jeg kørte forbi pladsen i dag og må erkende at jeg var såre overrasket over størrelsen på denne – nu var det midt på dagen jeg kørte forbi på cykel og selv med øreplugs ( med musik ) i ørene var det nærmest lammende for hele kroppen hvordan det larmede når skærver bliver sorteret. Jeg finder det uheldigt at man ikke har kunnet finde et bedre sted til en arbejdsplads som denne – umiddelbart så slår området ved kildedal station mig som værende langt bedre da der er længere til beboelse – så hvorfor har man ikke brugt det i stedet for at genere beboerne på Lindebjergvej?

 2. Ole Nielsen siger:

  Kommunalbestyrelsen har d. 28 maj 2018 godkendt et nyt revideret “Tomgangsdirektiv” hvis formål er at begrænse miljøbelastningen i Ballerup Kommune. Det beskrives at gælde alle motordrevne køretøjer der benytter private og offentlige veje og arealer i Ballerup Kommune. Man kan jo undre sig over at regulativet så alligevel IKKE gælder alle motordrevne køretøjer, men det er jo nok fordi lokomotiver, arbejdsredskaber m.v. ikke forurener nævneværdigt…..eller ?

  1. Sussie Wandel siger:

   Problematiken med en lov om tomgang er nok nærmere at der ikke findes nogen til at håndhæve det. Politiet bruger ikke deres ressourcer på den slags

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *