Svar til Sussie og Maria
læserbrev Tak til Sussie Wandel fra Venstre og Maria Lundahl Assov fra Socialdemokratiet for svar i sidste uges Ballerup Blad, omkring frygten for, at dagplejen bliver sparet væk til budget 2019.

Tak til Sussie Wandel fra Venstre og Maria Lundahl Assov fra Socialdemokratiet for svar i sidste uges Ballerup Blad, omkring frygten for, at dagplejen bliver sparet væk til budget 2019.

Maria Lundahl Assov skriver pænt om dagplejen, da hendes egne børn har gået i dagplejen og hvor godt det var. Men vi savner en klar melding om, hvor Socialdemokratiet reelt står omkring dagplejen og dens virke i Ballerup kommune?

Sussie Wandel og Venstre har meldt klart ud, at de ikke kan se sig selv i det spareforslag, der ligger på bordet fra administrationen, hvor dagplejen skal spares væk i budget 2019. Vi vil gerne takke Venstre for den klare melding, at de vil bevare dagplejen som tilbud i Ballerup Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *