Sparkhouse
Mere-Monitor-Sparkhouse-copy.jpg
Mere Monitor "Mere Monitor har virkelig gavnet og sat fodspor i Sparkhouse, der aldrig kommer til at blive visket ud."

Navne: Anton Gregers Artby, Jussi Zean Larsen, Caspar Møller Sørensen og Nichlas Norlander Schønecker

Aldre: 24, 25, 23 og 24 år

Stammer fra: Grantoften og Værløse

Genre: Rock/90’er grunge/nordisk højlandssang

Inspiration: Tool, Bee Gees, Red Hot Chili Peppers, Beatles, Bach, A Perfect Circle, Blue Oyster band, NWA

Vi er med i Mere Monitor fordi: Vi vurderede at med alle de værktøjer Mere Monitor kunne give os, ville det være idiotisk ikke at ansøge om at komme med. Nu har vi været med i to sæsoner og har ikke på noget tidspunkt fortrudt. Det har virkelig gavnet og sat fodspor i Sparkhouse der aldrig kommer til at blive visket ud.

Det fedeste ved Mere Monitor er: At det jo sådan set er musikbranchen fra A til Å. Vi har været ude og indspille sange, lavet musikvideoer, spillet kæmpestore professionelle koncerter, været til workshops med branchefolk og meget mere. Det faktum at der findes mennesker, der vil gøre alle de her ting for et ungt rockband – og så uden at vi skal betale for det – er helt vanvittigt! Det lyder næsten for godt til at være sandt ikke?

Hør mere Sparkhouse: www.facebook.com/SparkhouseOfficial/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *