Politiet leder efter Sabedin i en sø i Lyngby
pol-i-sø.jpg
Forsvarets dykkere, Rigspolitiet samt hundeførere og politihunde fra Sverige er i øjeblikket i gang med at gennemsøge området ved Vintappersøen i Lyngby. Foto: Københavns Vestegns Politi
eftersøging Københavns Vestegns Politi har her til formiddag igangsat gennemsøgning af Vintappersøen i Lyngby i sagen om den forsvunden 43-årige mand Sabedin Veseli fra Ballerup.

Siden februar har den 43-årige dansk/makedonske mand Sabedin Veseli fra Ballerup været sporløst forsvundet. I sidste uge fandt politiet hans bil på Vintappervej i Lyngby (artikel: Forsvunden mands bil er dukket op i Lyngby) , og her til formiddag er der der sat gang i en eftersøgning i området, hvor man koncentrerer sig om den nærliggende Vintappersøen. 

Eftersøgningen sker i samarbejde med Forsvarets dykkere, Rigspolitiet samt hundeførere og politihunde fra Sverige, som er særligt trænet i at søge efter liglugt i vand.

“Vi kan ikke afvise at der er sket noget kriminelt i forbindelse med mandens forsvinden. Vi fandt som bekendt hans bil nær Vintappersøen i sidste uge, og derfor har vi nu valgt at søge efter ham i søen,” siger politikommissær Ole Nielsen.

Den 43-årige dansk/makedonske mand forsvandt 4. februar 2018 sporløst fra sin bopæl i Ballerup og har siden været efterlyst af Københavns Vestegns Politi.

Har du oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *