Glavind og Klee
GLAVINDOGKLEE.jpg
Mere Monitor Joakim og Lukas skriver sange om deres teenageliv - om alt fra kærlighed til deres tanker om fremtiden.

Navne: Joakim Glavind Nielsen og Lukas Hvidtfeldt Klee

Aldre: Begge 18

Stammer fra: Rugvænget og Herlev

Genre: “Nede på jorden” akustisk musik

Inspiration: Vores dagligdag som teenagere. Vores musik kan handle om alt fra kærlighed til tanker om fremtiden. Vi forsøger os så vidt muligt at være nytænkende og kreative med vores melodier og akkordsammensætninger, i stedet for blot at skrive sange over de almindelige pop akkorder.

Vi er med i Mere Monitor fordi: Vi ønskede begge to at få skrevet vores egen musik i stedet for blot at spille covernumre. Vi ønskede også begge at komme ud og optræde noget mere, da vi finder en stor glæde ved at spille musik.

Det fedeste ved Mere Monitor er: Nye samarbejder og et super godt musisk fællesskab med de andre deltagere samt hvor langt vi egentlig er kommet grundet “Mere Monitor”, og hvor mange gode muligheder der ligger forude.

Hør mere Glavind og Klee: https://www.facebook.com/GlavindogKlee/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *