Forsvunden mands bil er dukket op i Lyngby
Chevrolet-Spark2.jpg
Den hvide Cherovlet Spark, som den blev fundet på Vintappervej i Lyngby. Foto: Københavns Vestegns Politi
politi Københavns Vestegns Politi søger vidner i forbindelse med, at der er kommet nye oplysninger i sagen om den forsvundne Sabedin Veseli fra Ballerup

Den 43-årige makedonske mand Sabedin Veseli forsvandt 4. februar 2018 sporløst fra sin bopæl i Ballerup. Politiet arbejder med flere teorier og kan ikke udelukke, at der ligger en forbrydelse bag hans forsvinden.

Sabedin Veseli var bruger af en hvid Chevrolet Spark personbil med registreringsnummer GF 21 840. Bilen blev kort efter hans forsvinden fjernet fra en p-plads i Ballerup og blev i forgårs, tirsdag den 17. juli, fundet parkeret i Lyngby på Vintappervej over for nummer 14.

Bil har holdt i Lyngby i nogen tid

Præcis hvor længe Sabedin Veselis bil har holdt i Lyngby vides ikke.

“Afhøringer blandt beboerne på Vintappervej, sammenholdt med de indledende tekniske undersøgelser, tyder på, at bilen har holdt på vejen i nogen tid – præcist hvor længe er fortsat uvist. Men vi håber at folk der har deres gang i området, eller i øvrigt kender til sagen, kan hjælpe os,” siger politikommissær Ole Nielsen.

Har nogen lagt mærke til bilen og har man oplysninger om, hvornår bilen blev efterladt på Vintappervej så hører politiet meget gerne om det. Ligesom alle andre oplysninger i sagen kan gives til Københavns Vestegns Politi, som kan træffes døgnet rundt på 43 86 14 48.

Læs tidligere artikler om sagen: Har nogen set Sabedin? samt Sabedin er fortsat forsvundet – det samme er hans bil

Herunder billeder af Sabedin Veseli:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *